Bouwkundige zwembaden

Een bouwkundig zwembad is een ingebouwd zwembad, dat op maat wordt gebouwd en meestal uit betonnen muren bestaat. De betonnen muren worden ter plaatse, op gewenst formaat gestort. Waarna deze wordt afgewerkt met folie of tegels. 

Dit type zwembad wordt vaak geïntegreerd in de structuur van een gebouw of tuin en biedt meer flexibiliteit in ontwerp en afmeting in vergelijking met prefab zwembaden. Bouwkundige zwembaden kunnen volledig worden aangepast aan de wensen van de eigenaar.

Voordelen

Het grootste voordeel van een bouwkundig zwembad is de grote invloed die u als klant heeft. U kunt een bouwkundig zwembad geheel naar eigen keuze en budget samenstellen. Zo kunt u uiteraard het formaat en de kleur kiezen, maar ook een jet stream, verlichting of een tegenstroom machine behoort tot de mogelijkheden. Wilt u een lamellenafdekking of liever een overkapping? En wat wenst u voor trap? Een inlooptrap over de gehele breedte van het zwembad of liever een ronde trap in de hoek?  Vragen, waarbij wij u kunnen voorzien van een goed advies op maat.

ONDERVERDELING

De bouwkundige zwembaden worden onderverdeeld in vier verschillende baden:

Bouwkundige isotone folie zwembaden

Bouwkundige folie zwembaden van prefab wanden

Ter plaatsen gestorte wanden

Betegelde zwembaden van prefab wanden

Wat kost een bouwkundig zwembad?

De kosten van een bouwkundig zwembad lopen sterk uiteen en is van veel factoren afhankelijk, maar ook het formaat, de technische installatie, lamellen afdekking of overkapping, accessoires, jetstream, grondwerkzaamheden bepalen de prijs… 

Opties

Maak uw zwembad af met een tegenstoommachine, zwembadafdekking of laat ons de tuin rondom uw zwembad aanleggen.

Tegenstroom machine

Een Swimm is een ingebouwde zwemmachine in uw zwembad, waarbij een regelbare stroming water geproduceerd wordt. In deze stroming kunt u oefeningen of zwemtrainingen doen.

Zwembadafdekking

Een zwembad isoleren is net als bij een huis geen must, maar wel pure winst. Immers energie (warmte) welke reeds in het zwembad aanwezig is moet per definitie graag behouden worden.

Tuinaanleg

Er komt veel kijken bij het laten ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een mooie tuin. Bij H2O Projects kunt u ook uw tuin laten aanleggen als wij uw zwembad hebben geplaatst.