EVAstream zwemmachine

met een veelzijdige zwemmachine haalt u het maximale uit uw zwembad…

Bent u op zoek naar een manier om uw zwemervaring te verbeteren, ongeacht uw zwemniveau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met de EVAstream zwemmachine heeft u een volwaardige zwemervaring in het kleinste zwembad.

De zwemmachines van Evastream zijn ontworpen om u een unieke en effectieve manier van trainen aan te bieden. Zelfs een wedstrijdzwemmer heeft met deze zwemmachine een volwaardige training.

Of u nu een serieuze zwemmer bent die zijn techniek wil verbeteren of gewoon op zoek bent naar een nieuwe manier om te ontspannen en te bewegen, de zwemmachine van EVAstream biedt de oplossing. Ook in uw al bestaande zwembad is deze zwemmachine in te bouwen.

De EVAstream is verkrijgbaar in 3 modellen; EVAstream Fit, Pro en Max. De 3 EVAstream modellen zijn verkrijgbaar in zowel een inbouw als een opbouw uitvoering.

  • De EVAstream Fit, is favoriet bij recreatieve zwemmers. Om de conditie op peil te houden, te aquajoggen of voor gebruik bij revalidatie.
  • De EVAstream Pro is er voor de geoefende zwemmers en sporters, dit vanwege zijn extra krachtige stroming.
  • De EVAstream Max biedt de maximale zwembeleving. Niet alleen is dit de meest krachtige EVAstream, maar door de dubbele motor biedt de EVAstream Max ook de meest ruime zwemzone. Hierdoor kan de Max ook in zeer kleine zwembaden worden toegepast.
EVAstream

Kracht bovenvolume!

Het doel van een EVAstream is om een hoge stromingssnelheid voor te brengen, dit in tegenstelling tot andere zwemmachines welke erop zijn gericht om zoveel mogelijk water te verplaatsen.

Door de innovatieve aanpak is de stroming krachtiger en reikt deze verder. De effectieve zwemzone wordt daardoor veel ruimer. De zwemmer ligt verder van de machine af, waardoor deze veel meer bewegingsruimte heeft tijdens het zwemmen. Er is voldoende ruimte om te versnellen, zonder direct de kant te raken.

De zwembeleving is daardoor heel natuurgetrouw. Kortom: ongeremd zwemmen als in een 25-meterbad, maar dan in gewoon in de achtertuin!

Afspraak maken

Verbeter uw zwemervaring vandaag nog – koop uw zwemmachine nu!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw (bestaande) zwembad? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u kunt profiteren van de voordelen van de EVAstream zwemmachine.