NIVEKO pools vervaardigt high-end Monopool zwembaden

Een Niveko pool kan volledig naar uw gewenste formaat en design gebouwd worden.

Opgericht in 1995, meer dan 25 jaar ervaring, 70 gekwalificeerde medewerkers, meer dan 450 zwembaden die elk jaar nieuw worden gebouwd.

Sinds de oprichting is NIVEKO pools vertrouwd en populair geworden bij klanten uit heel Europa.

Door systematisch de trends te volgen en de allernieuwste technologie te gebruiken, is NIVEKO pools het synoniem geworden voor kwaliteitszwembaden zonder compromissen.

H20 Projects & More: Uw Niveko Profi partnerWij zijn enorm trots om één van de profi partners van Niveko pools in Nederland te zijn.

Ons bedrijf is gevestigd in Lisse, maar ons team van monteurs plaatsen de Niveko pools door het hele land om uw droom te kunnen verwezenlijken van een eigen zwembad in uw tuin.

Wij hebben de status van Profi Partner kunnen krijgen door met ons gehele team opleidingen in de fabriek te volgen, om zo hoogwaardige en succesvolle projecten op te kunnen leveren.

Door een zeer nauwe samenwerking met Niveko Pools te onderhouden, welke ook een vinger aan de pols houden bij de realisatie van onze projecten, wordt de kwaliteit gewaarborgd.

Elk jaar brengen we uiteraard ook een bezoek aan de fabriek om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Soorten Niveko Pools

Overflow Advance

Bij het type Overflow Advance stroomt het water over natuursteen en komt dan in een goot terecht, vervolgens kan iedere verharding aangesloten worden op het zwembad.

Overflow Evolution

Bij het minimalistische concept van Overflow Evolutionschept de overgang tussen de waterspiegel en de omgeving de indruk van een doorlopend oppervlak.

Overflow infinity

De Infinity overloop baden, zijn in vele uitvoeringen mogelijk en zijn vooral geschikt voor de tuin met hoogte verschillen.

Overflow Multi

De basisuitvoering Overflow Multi is een overloop zwembad, waarbij het water over een rand van natuursteen of kunststof loopt.

Overflow Underflow

Het type Overflow Underflow vormt een zeer individuele oplossing, waarbij het water onder de vloer wegstroomt en een rand of uiteinde van de overloopgoot overbodig wordt.

Overflow Whisper

Bij het type Overflow Whisper stroomt het water in een goot met schuine kanten. Hierdoor is er geen waterstroming hoorbaar is, dit geeft een zeer rustige ervaring.

Skimmer Invisible

Het type Skimmer Invisible is een skimmer zwembad waarbij de skimmer geïntegreerd is in de wanden en daardoor een strakker/ moderner design heeft.

Skimmer Top Level

Het type Skimmer Top Level is een skimmer zwembad uitgevoerd met hoogwaterlijn skimmers.

Op maat gemaakt

Alle genoemde Niveko zwembaden kunnen op elk gewenst formaat en design worden ontworpen.

Niveko Plus: Design met oog voor detail met hoogwaardige Niveko kwaliteit:

NIVEKO Plus gaat nog een stapje verder, een zwembad met een uniek design en structuur. Afgestemd op het kleinste detail, wat een uniek en onmiskenbaar architectonisch element is in uw tuin of in uw huis vormt.

Niveko Plus zwembaden zijn voorzien van rvs-inbouwdelen die volledig verzonken zijn in de wanden en hebben ieder hun eigen Niveko Plus logo. Dit geeft een extra luxe uitstraling aan uw zwembad en bovendien krijgt u op de toch al uitstekende garantievoorwaarden, een verbetering hierop.

Wilt u stapje hoger gaan, kies dan voor NIVEKO PLUS, voor meer informatie neem u contact met ons op.

Wij bieden een breed scala aan van een 8-tal design trappen welke kunnen worden ingebouwd in uw Niveko pool. Van modern, zwevend, gebogen, recht of over de hele breedte van het zwembad.

Geïnteresseerd in een Niveko Pool? Dan informeren wij u graag over de diverse mogelijkheden.

Niveko kleuren

Caribisch

Grijs

Licht blauw

Staal blauw

Wit

Zand