Over ons

Ons team van ervaren vakmensen staat voor u klaar!

Met ons ervaren team van professionals realiseren wij al meer dan 20 jaar kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige binnen- en buitenzwembad en wellness projecten in heel Nederland, maar ook daarbuiten.

Maar dat niet alleen, ook de tuin rondom uw zwembad leggen wij voor u aan.  Ons team van bekwame vakmensen kunnen uw droomzwembad, tuin en/of wellness project voor u realiseren.

Wij werken met duurzame, hoogkwalitatieve materialen en de nieuwste technieken op het gebied van zwembad- en/of tuinaanleg. Naast dat wij samen projecten realiseren met diverse architecten, ontwerpen wij zelf ook uw zwembad- en/of wellness project in 2- of 3D.

Samen maken wij met u een plan, waarmee we rekening houden met uw behoefte en wensen. Zo ontwerpen en realiseren wij uw zwembad-, tuin- en/of wellness project van begin tot het eind.

ONZE AANPAK

Wij zetten in op een doelgerichte en professionele benadering om uw droom zwembad/tuin te realiseren. Hierbij staat kwaliteit, efficiency en klanttevredenheid centraal.

Bij het realiseren van uw droomzwembad is een zorgvuldige planning en een deskundig advies essentieel. Wij staan voor u klaar om u door elke fase van het zwembadproject te begeleiden, van ontwerp tot onderhoud.

Ons team aan het werk – plaatsing van een HDPE zwembad

Ons team

Tuin- en zwembadspecialisten

Ramon Geldof

Mede eigenaar H2O Projects

Verkoop, planning en uitvoering

Ron Hermans

Mede eigenaar H2O Projects

Verkoop, ontwerp en uitvoering

Radu Dragoi

Zwembad- en tuinaanleg

Nieuwe profielfoto’s worden op dit moment gemaakt van ons team.

Luciano Dragoi

Zwembad- en tuinaanleg

Nieuwe profielfoto’s worden op dit moment gemaakt van ons team.

Ruud van der Poll

Zwembad- en tuinaanleg

Nieuwe profielfoto’s worden op dit moment gemaakt van ons team.

Natasja Geldof

Administratie en website

Afspraak maken

Een mooie tuin begint met een goed ontwerp!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Van ontwerp, aanleg tot het onderhoud van uw tuin en zwembad, wij kunnen en doen het allemaal.

Kortom: H2O Projects is in staat om uw wensen te vertalen naar een perfecte realisatie in uw eigen omgeving.