SWIMM TEGENSTROOM MACHINES

Een Swimm is een ingebouwde zwemmachine in uw zwembad, waarbij een regelbare stroming water geproduceerd wordt. In deze stroming kunt u oefeningen of zwemtrainingen doen.

Waarom kiezen voor een Swimm tegenstroom machine?

Met een Swimm kunt u sporten in een vertrouwde omgeving, uw hoofd leeg maken na een drukke dag. Uzelf mentaal terugvinden. Of het nu uw doel is om spieren te versterken, kracht op te bouwen of af te vallen…. U wilt fit worden en fit blijven.

Gun uzelf een eigen trainingsplek in uw eigen zwembad, op steenworp afstand met de perfecte watertemperatuur en een krachtige regelbare stroming water die u de ultieme uitdaging biedt.

Naast trainen kunt u de Swimm ook gebruiken voor revalidatie-zwemmen. U maakt gebruik van de weerstand van het water. Revalideren door zwemmen wordt ook wel hydrotherapie, therapeutisch zwemmen of aqua-fitness genoemd.

Naast trainen en revalideren geeft de stroming van de Swimm ook veel lol in uw zwembad, het mee laten sleuren met de stroming zorgt voor veel plezier.

Swimm maakt gebruik van intelligente software, hierdoor wordt vrijwel iedere doelstelling ondersteund en makkelijker behaald. U bent ten allen tijden slechts een paar klikken verwijderd van uw gewenste stromings snelheid en inspanningsniveau.

Swimm is er voor ieder niveau zwemmer.

De Swimm is te koppelen aan speciale trainingsprogramma’s.

Zwemmers kunnen zich optimaal voorbereiden en hun prestaties verbeteren. Via een internetkoppeling kan het trainingsprogramma op elk gewenst moment aangepast worden en kunnen vorderingen vastgelegd worden.Tevens is de Swimm zwemmachine volledig bedienbaar met je smart device. Mobiele telefoon, tablet…u bent in controle.

Het Swimm wandmodel

Met het Swimm wandmodel is het mogelijk om een groot familiebad, geheel naar eigen wens en behoefte te combineren met een trainingsbad, met als resultaat het ultieme zwembad.

Door deze combinatie kunt u zelf uw eigen trainingsdoeleinden behalen en ook genieten met de hele familie van het zwembad op warme zomerdagen.

Richt uw droomzwembad zelf in met de elementen die u belangrijk vindt. Compleet maatwerk is mogelijk. Maak een afspraak en we laten u alle mogelijkheden zien om zo tot uw eigen droomzwembad te komen.

Het Swimm wandmodel is leverbaar is twee varianten de Classic (1:50/100 meter) en de Professional (1:12/100 meter).

Swimm

Wandmodel

Bij ons kunt u terecht voor het Swimm Wandmodel. Deze geweldige zwemmachine kan H2O als enige in Nederland, in ieder gewenst formaat en/of model zwembad inbouwen.

Afspraak maken

Zwem tegen de stroom van tijd met een tegenstroom machine

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zwembad? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Van ontwerp, aanleg tot het onderhoud van uw tuin/zwembad, wij kunnen en doen het allemaal.

Kortom: H2O Projects is in staat om uw plan te vertalen naar een perfecte realisatie in uw eigen omgeving.