U wilt toch ook wegdromen  in een mooie tuin…

Er komt veel kijken bij het laten ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een mooie tuin. Daarom bent u bij H2O Projects aan het juiste adres voor de aanleg van uw tuin.

Wij zijn namelijk naast zwembadbouwer ook professioneel hovenier.

Kwaliteit
Natuurlijk wilt u zeker zijn van kwaliteit en professionaliteit wanneer u een hovenier inschakelt. Gelukkig kunt u daar bij H2O Projects van op aan. Ons toegewijde team richt zich op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van prachtige tuinen. Van doordachte beplanting tot duurzame schuttingen, vlonder aanleg, elegante terrasoverkappingen, en vakmanschap in sier- en tegelbestrating.

We creëren unieke buitenruimtes die aansluiten bij uw visie. Bij H2O Projects transformeren we groene dromen in weelderige werkelijkheid.

Tevreden klanten
Geen wonder dat wij al veel tuinen en zwembaden hebben aangelegd in de regio Amsterdam, Haarlem, Amstelveen en Wassenaar: Wij streven altijd naar de volledige tevredenheid van onze klanten.

Alles-in-een-aanpak
Dankzij onze alles-in-een aanpak heeft u altijd te maken met hetzelfde bedrijf, één aanspreekpunt, dit scheelt tijd. Bovendien bespaart u hierdoor geld. Kortom: altijd voordeel.

  • Ontwerp, aanleg en onderhoud van zwembaden
  • Ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen
  • Professionele vakmensen met meer dan 20 jaar ervaring;
  • Een goede prijs, uitstekende kwaliteit;
  • Vergunningsaanvragen

Afspraak maken

Afspraak maken

Een mooie tuin begint met een goed ontwerp!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Van ontwerp, aanleg tot het onderhoud van uw tuin/zwembad, wij kunnen en doen het allemaal.

Kortom: H2O Projects is in staat om uw plan te vertalen naar een perfecte realisatie in uw eigen omgeving.