Zwembad afdekking

Een zwembad isoleren is net als bij een huis geen must maar wel pure winst...

Immers energie (warmte) welke reeds in het zwembad aanwezig is moet per definitie graag behouden worden. Aldus een eerste belangrijke (vaak doorslaggevende) reden om voor een afdekking te kiezen.

Er zijn meerdere en goede beweegredenen om een afdekking aan te schaffen. Wat te denken van het creëren van extra veiligheid voor mens en dier rondom uw zwembad? Ook het invallen van blad en vuil wordt tegengegaan doordat dit niet meer rechtstreeks in het water maar op de afdekking zal vallen.

Ook de kosten van desinfectie van het zwembadwater worden beperkt, immers niet alleen warmte verdampt maar ook chloor en/of andere desinfectiemiddelen blijven door isolatie langer voor het zwembadwater behouden.

Welke afdekking past in uw situatie het beste?

Dat is mede afhankelijk van de gewenste functionaliteit en vorm van het zwembad. De zwembadafdekking gebruikt u telkens weer, jarenlang! De afdekking is direct zichtbaar en bepaalt daarom ook de vormgeving van uw zwembad.

De afdekking geeft vorm en kleur aan uw zwembad en moet vaak bediend worden, daarom is een goed werkend en passend systeem belangrijk. In ieder geval een belangrijke overweging vooraf aan de uiteindelijke keuze van de samenstelling van uw eigen zwembad.

Met Aquadeck kies je voor een ‘State of Art’ product. Een Aquadeck werkt immers feilloos, zorgt voor veiligheid, bespaart je energiekosten en ziet er ook nog eens geweldig uit.

Close… to be perfect!

Afspraak maken

Afspraak maken

Een mooie zwembad, verdient een goede afdekking!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zwembad? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Van ontwerp, aanleg tot het onderhoud van uw tuin/zwembad, wij kunnen en doen het allemaal.

Kortom: H2O Projects is in staat om uw plan te vertalen naar een perfecte realisatie in uw eigen omgeving.