ZWEMBAD OVERKAPPING

Verleng het zwemseizoen…

Een zwembadoverkapping verlengt het zwembad-seizoen met enkele maanden. U kunt zwemmen van de vroege lente tot de late herfst in het geval u uw zwemwater niet verwarmd. Bij verwarming kunt u het gehele jaar genieten. De temperatuur binnen de overkapping ligt gemiddeld 10 graden hoger dan de buitentemperatuur. Hierdoor heeft u minder verdamping, wat energie bespaart.

Daarnaast zorgt een zwembadoverkapping voor minder vervuiling van het zwembadwater waardoor u minder chemicaliën hoeft te gebruiken. Een overkapping biedt ook veiligheid aan kinderen en dieren die in het water kunnen vallen.

In ons assortiment bieden wij de zwembadoverkappingen aan van Laluna zwembadoverkappingen.

Laluna zwembadoverkappingen


Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Laluna ook vast een zwembadoverkapping bij u om de hoek geïnstalleerd, met deze ruime ervaring en de verhalen van klanten, voldoen de zwembadoverkappingen van Laluna dan ook aan de hoogste kwaliteit eisen waarbij veiligheid, kwaliteit en het gebruiksgemak voorop staan.

Lage overkapping
Door de zachte eclipsbogen integreert een lage overkapping perfect in elke tuin. Deze functionele overdekking houdt het water langer warm en u kunt de kap eenvoudig openen bij mooi weer. Een groot voordeel: ook onder een lage overkapping kunt u zwemmen!

Hoge overkapping
Kiest u voor een hoge overkapping? Dan kunt u zelfs uw tuin set naast het zwembad plaatsen. Heerlijk om na het baantjes trekken even uit te rusten onder de kap. U creëert hiermee uw eigen binnenzwembad!

Energie besparing

De aanleg van een zwembadoverkapping is een investering die zich direct terugbetaalt. Doordat er geen vuil in het water komt, is een schoonmaker niet meer nodig. Ook bespaart u flink op de kosten van uw energie. Niet alleen blijft het water langer warm onder de kap, ook krijgt de wind geen kans om het zwembad af te koelen.

Hebben wij interesse gewekt? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. Wij helpen u graag.